Vrouwencirkels

 

Vrouwen komen al eeuwenlang samen in cirkels om hun wijsheden te delen, elkaar te steunen en hun vrouwelijke krachten te verdiepen. Maar in de samenleving van nu is dit helaas grotendeels verloren gegaan. Ons volle leven vraagt vaak van ons dat we blijven doorgaan. Er is weinig ruimte voor de vrouwelijke kwaliteiten zoals verzachten, openen, ontvankelijk zijn, meebewegen en overgave. Een vrouwencirkel zie ik als ideale plek om hierbij stil te staan, ons vrouw- zijn te eren en bekrachtigen.

 

De rustgevende eigenschap van de cirkel is dat er geen top/down is en dat iedereen gelijkwaardig deelneemt. In een cirkel kan de energie stromen, zodat we echt contact kunnen hebben. Iedere vrouw neemt haar eigen unieke kwaliteiten, wijsheid en passies met zich mee. Zowel je kracht als kwetsbaarheden mag je laten zien en ervaren dat je volledig mag zijn wie je bent op dat moment.

 

Het programma van de cirkels zal elke keer een beetje anders zijn omdat ik mij laat leiden door wat in het moment nodig is.

We starten de cirkel met een mooi openingsritueel.

Daarna is er ruimte om te delen wat ons op dat moment bezig houdt in ons dagelijkse leven. We luisteren naar elkaar en leren van en met elkaar.

Als afsluiting doen we nog een visualisatie, energie oefening of bijv. een inzichtkaart trekken.

Er is plek voor maximaal 8 vrouwen. Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie, data of aanmelden.

 

Ik nodig je graag uit om samen te komen in een warme, veilige sfeer