Wat kan ik voor je betekenen?

 

Nieuwetijdsbegeleiding is kortdurende, positieve ondersteuning van hart tot hart. Op natuurlijke wijze sta ik naast je, op zoek naar wat helpend is voor jou.

Soms zijn er onderwerpen die je moeilijk met anderen kunt bespreken, zoek je een gelijkgestemde die weet waar jij het over hebt.

Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke begeleiding wanneer je vastloopt, zin hebt om je verder te ontwikkelen of zoekt naar meer levensgeluk. In een telefonisch kennismakingsgesprek stemmen we af wat ik voor jou kan betekenen.

 

De verschillende mogelijkheden in mijn aanbod:

 

Herontdek je intuïtie: In de nieuwe tijd staat de terugkeer van het vrouwelijke in al haar aspecten centraal. Dat roept misschien vragen bij je op. Of je merkt dat je onzeker wordt omdat oude manieren niet meer werken. Als jij er klaar voor bent om je gevoelens en intuïtie op één lijn te krijgen in combinatie met je flow en vrouwelijkheid dan wil ik jou daar graag bij helpen. Deze kwaliteiten hebben namelijk allemaal met elkaar te maken...het nieuwe vrouwelijke...
We stemmen samen af wat jij nodig hebt en je krijgt alle ruimte om je vragen te stellen of dingen te bespreken.

 

HSP-begeleiding: Weet jij of je kind dat je hoog-gevoelig bent maar weet je er niet zo goed raad mee? Voel jij je al langer "anders dan anderen" en vallen puzzelstukjes ineens op hun plek? Val je toch weer terug in oude patronen en wil je dat graag achter je laten? Samen met jou onderzoeken we jouw hulpvraag. Ik denk met je mee, deel mijn kennis en inzichten zodat je die direct toe kunt passen. Vaak zijn er maar een paar sessies nodig om veranderingen teweeg te brengen.

 

Creatieve coaching: Omdat creativiteit je hoofd met je hart verbindt wil ik jou graag op gang helpen om creatief bezig te zijn zónder dat vervelende perfectionisme. Door het gewoon te doen zullen er nieuwe vaardigheden in je boven komen. Dat kan verrassend mooi zijn of juist inzicht geven over patronen die nog belemmerend voor je werken. Je kunt kiezen uit schilderen, mixed media, schrijven of een sieraad maken.

 

Helend wandelen: Wandelen in de natuur is rustgevend en verhelderend. Door naast elkaar te bewegen voel je je meestal vrijer dan in een 1 op 1 gesprek. Empathisch luisteren werkt helend omdat een connectie gemaakt wordt op een dieper niveau. Er wordt geluisterd zonder oordeel en vanuit volledig aanwezig zijn. 

We starten met onze kennismaking op een mooie locatie en bij de juiste klik gaan we samen op pad.

 

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met me op voor meer informatie