Wie ben ik?

 

Mijn naam is Charlotte

Ik ben geboren in 1970, hooggevoelig en trotse moeder van een prachtige dochter (17)  en zoon (13). Samen zorgen we voor onze twee cavia's.
Schilderen, sieraden maken, wandelen en schrijven zijn dingen die ik graag doe.
Maar het allerliefste... inspireer ik anderen.

Ruim 22 jaar heb ik met veel plezier in het basisonderwijs gewerkt, maar door persoonlijke omstandigheden lukte dit niet meer. Na een burn-out en een periode van zelfreflectie ging ik weer meer op mijn intuïtie vertrouwen, volgde mijn hart en startte met het schrijven over liefde, vriendschap, pijn, angst en vreugde. Zo ontstond mijn facebookpagina Happy met jezelf.

Deze nieuwe kanten veranderden in positieve zin mijn leven.

Nu wil ik graag op speelse en natuurlijke wijze vrouwen, jongeren en kinderen helpen te groeien op het gebied van zelfvertrouwen, weerbaarheid en bewustzijn.

Ik coach en begeleid op intuïtieve wijze. 

Mijn kwaliteiten zijn mijn rust, oprechte interesse en spontaniteit.

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is je als mens, kind en ouder gezien en gehoord te voelen. Ik luister graag naar jouw verhaal, zonder oordeel. Ik ben open, invoelend maar ook eerlijk en direct. Levend, lerend en lezend ontwikkel ik me steeds verder. Ik geloof dat dat essentieel is om in beweging te blijven.

Inmiddels ben ik mijn teksten gaan verzamelen en daar is mijn eerste boek uit voortgekomen Schrijfsels over de nieuwe tijd. Ik hoop je met mijn boek te inspireren om op andere wijze te kijken naar de bijzondere tijd waarin we nu leven.

 

Opleiding /ervaring:

PABO

Leerkracht basisonderwijs ( groep 1/2 tot en met 7 )

HSP-coach gecertificeerd 2018

Kragt-trainer gecertificeerd 2019

Basistraining hooggevoelig heel gewoon 2019

Schateilandexpeditie trainer 2020

Workshop je innerlijke familie 2020

Workshop voer een goed gesprek met je puber 2021

Healing met hulp van de aartsengelen 2022

Gedichtenbundel Schrijfsels over de nieuwe tijd 2023