Individuele trajecten

 

"Iemand die durft te groeien, gaat als vanzelf bloeien"

 

GROEI/ BLOEI traject

Het GROEI/ BLOEI traject is helemaal afgestemd op dat waarin jij wilt groeien.

Aanmoediging om dat te gaan doen wat je dolgraag wilt bijvoorbeeld of inspiratie om jouw zelfvertrouwen te vergroten en meer in je kracht te komen. 

Ik daag je uit om jezelf weer lief te hebben, zachter te worden in je ZIJN.

Samen stemmen we af hoe jouw proces eruit komt te zien. En jij bepaalt helemaal zelf het tempo.

Jouw eigen naslagwerk creëer je door de oefeningen en inzichten die helpend zijn te koesteren, bewaren en integreren in je leven. 

Het traject is inclusief een startgesprek, intuïtieve boodschap, 3 begeleidingsgesprekken, een eindgesprek, tussentijds contact én een losbladig inspiratieboek van Happy met jezelf. De methode heb ik zelf ontwikkeld.

Ik weet hoe het voelt een sprong te wagen, zekerheden los te laten en meer te gaan vertrouwen op jezelf en je gevoel. Daarom wil ik graag jouw klankbord zijn.

 

 

HERONTDEK JE INTUÏTIE ~ maandtraject

Het kan best een lange weg zijn om vanuit je denken weer in je hart te komen. Als jij er klaar voor bent om je gevoelens en intuïtie op één lijn te krijgen in combinatie met je flow én vrouwelijkheid dan wil ik jou daar graag bij helpen. Deze kwaliteiten hebben namelijk allemaal met elkaar te maken. Het is het nieuwe vrouwelijke...

Vier weken ga ik met jou aan de slag met basisbeginselen die je verder mag

ont-wikkelen. 

Na onze telefonische kennismaking stemmen we af wat er nodig is om je intuïtie te hervinden en weer te gaan vertrouwen. Er is alle ruimte om vragen te stellen en dingen te bespreken. Aan het eind van dit traject heb je nieuwe sleutels gekregen die heel waardevol zijn voor jou in de komende tijd. 

 

Wil je meer informatie...?

Neem vrijblijvend contact met me op.